21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

Fórum a Kékkő utca közbiztonságáról

Fotók az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Tájékoztató a 2013. január 16-án 18:00 órai kezdettel a Ceglédi Rendőrkapitányság épületében megtartott lakossági tájékoztatóról 

A Ceglédi Rendőrkapitányság kezdeményezésére lakossági tájékoztató megtartására került sor 2013. január 16-án 18:00 órai kezdettel a kapitányság épületében. 

A tájékoztató résztvevője volt a fenti városrészről megjelent kb. 60 fő lakosság mellett Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatója, Török Csaba r. alezredes, a Ceglédi Rendőrkapitányság mb. kapitányságvezetője, Bori Zoltán r. fhdgy., a Ceglédi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályvezetője, Fekete Ferenc r. szds., a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályvezetője, Orosz Zoltán r. szds., a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője, Dr. Göblyös Péter, a Cegléd Járási Ügyészség vezetője, Földi László, Cegléd város polgármestere.

A tájékoztató a rendőrkapitány és az érintett városrész önkormányzati képviselője, Klément György kezdeményezésére jött létre.    

A találkozó fő célja az volt, hogy a rendőrség képviselői, illetve a város polgármestere tájékoztatást adjon a közbiztonsági szempontból veszélyeztetett városrészen élő lakosság részére a jövőben tervezett és jelenleg is fenntartott fokozott rendőri jelenlétről és hatékonyabb bűnügyi felderítésről. Ismertették azt az elképzelést, hogy a többnyire új vezetőkkel működő Rendőrkapitányság hogyan gondolja el az érintett városrészekben a közbiztonsági helyzet javítását.

A rendőri vezetők elmondták, hogy a fokozott és intenzív rendőri jelenlét, illetve az elkövetett jogsértések és bűncselekmények után a hatékony felderítő munkához a legnagyobb segítséget a városrészen élő lakosságtól kapja a rendőrség. Ehhez kérték a lakók közreműködését. 

A szakmai tájékoztató után a találkozón megjelentek az elmúlt időszak eseményei kapcsán fogalmaztak meg kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat, kritikákat.

Volt olyan lakó is, aki bűncselekményekkel, bűnelkövetőkkel kapcsolatos dokumentumokat, fotókat, észrevételeket adott át petíció formájában a rendőrkapitányság és az ügyészség részére.

Cegléd, 2013. január 17. 

Ceglédi Rendőrkapitányság

 

 

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...