19.7 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Újra helycsere a tabella élén

A forduló meglepetését szállította a Revans azzal, hogy fegyelmezett játékával és Fortunával kötött szerződésével 2-2 arányú döntetlent játszott a Pákozdi Hús csapatával. Kívülről úgy érződött, hogy a támadásait lassan szövő, kicsit enerváltnak tűnő Pákozdi Hús előbb utóbb beprésel egy gólt, de ez nem jött össze, mert a felváltva védő két kapus –Revák Róbert és Sárik Mihály- mindent hárított.

Hajtós mérkőzésen az Ön-Ért nem tudta megismételni múlt heti bravúrját (az előző fordulóban legyőzte a Showder Club csapatát), sőt játékban meg sem közelítette önmagát. Így nem meglepő, hogy a motiváltabban játszó Jazz Cafe simán nyert 4-1 arányban. 

A Young Boys – Bróker Zsaru mérkőzés az eredmény alapján (6-0) sima lefolyású volt. Viszont aki látta, az tudja, hogy az eredmény mögött egy indulatoktól nem mentes kemény csata áll, aminek eredménye egy páros, öt-öt perces kiállítás is árulkodik a mérkőzés hőfokáról.

Kicsit álmosító, csendes mederben csordogáló mérkőzésen a Kedvencek tizenöt perc után lőtték első góljukat, majd szinte észrevétlenül még ötöt. A CFE nem játszott alárendelt szerepet, csak éppen gólt nem tudott rúgni. Végeredmény 6-1 a Kedvenceknek.

A forduló rangadóján két szervezetten játszó, azonos képességű csapat színvonalas mérkőzést vívott. A különbség a góllövő szekcióban mutatkozott meg. Az Autó Kelly által kidolgozott sok helyzetből Szokoli csupán egy gólt bírt szerezni, míg a góllövőlista élén álló Oldal Tibor háromszor köszönt be az  ellenfél kapujába. A Showder Club 4-1 arányú győzelmével újra átvette a vezetést a tabellán.

A Nevenincs vezető góljával megrángatta az alvó oroszlán szerepében pályára lépő Mirror Fashion bajszát. Nagy Lajos (3 gól) régen látott nagy kedvvel játszott és társai sem maradtak le mögötte a szép megoldásokban. A Viniczai Tibor által irányított fiatal csapat, csere hiányában nem tudott lépést tartani ellenfelével. Végeredmény 8-3 a Mirror Fashion javára.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...