21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

A fiúk így várják a rangadót

Varga Péter: – Mindenki tudja, hogy élet-halál meccs lesz az Orosháza ellen. Az éves munkánk fog eldőlni. Mindenképpen győzelmet várok, nincs alku! Minimum két góllal kell nyernünk. Hál’Istennek úgy áll a sérülésem, hogy a doktor úrtól engedélyt kaptam, hogy pályára léphessek. Már maximális terhelést kap a vállam, így heteken belül olyan állapotban lesz, amilyen előtte volt. Ezen a mérkőzésen már 20-30 percet is tudok vállalni, ha szükség  lesz rám.

Tóth Norbert: – Igen fontos meccs lesz a pénteki. Idegenben egy góllal kaptunk ki, most nagyon kell nekünk a győzelem. Úgy érzem az elmúlt edzések alapján, hogy védekezésben és támadásban is egyre jobban áll össze a csapat. A fiúk is és én is úgy gondoljuk, hogy kellően felspanolva, egy jó játékkal  meg fogjuk verni az Orosházát ! Nagyon remélem, hogy végre a játékvezetők nem ellenünk fújnak majd. Nehéz meccs lesz, de bízom a fiúkban, hogy begyűjtjük a két pontot!

Bíró Balázs: – Gondolom mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés. Dolgoztunk a győzelemért, egész más munkákat végeztünk ,mint ősszel. Az biztos, hogy meg fogunk szakadni a győzelemért. Nagyon bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a Gyöngyös elleni produkciónkat, ami nem lesz könnyű. Az edzőmeccsen láthattuk, hogy az Orosháza sincs rossz formában, sokan vannak, tudnak forgatni meccs közben. Biztos hogy rettentően nehéz meccs lesz, ezért szükség lesz mindenkire, hogy itt legyen!

Láthatjuk, hogy a fiúk nagyon elszántak, meg fognak halni a pályán ha kell, de a győzelemhez szükségük van ránk szurkolókra is. Aki teheti ne csináljon más programot 8-án péntek estére ! Jöjjenek szurkolni erre a roppant fontos és nehéz mérkőzésre!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...