14.5 C
Cegléd
2024. május 29. szerda
spot_img

„Nem szabad egyedül utazni”

 

Vendégünk, a Gerje–Party fúvószenekar, Orosz János karmester vezetésével, indította útjára ezt a vonatot, Erkel Ferenc zenéjével. Az ünnepélyes köszöntő után a zenekar olyan képzeletbeli tájakra, eseményekre és hangulatba varázsolta a közönséget, melyeket Frank Sinatra, Santana, Gospel érzelmi hullámait is magukkal ragadták. Ezt a kellemesen felfűtött légkört, a Ceglédi Fúvószenekar, Perneczky Gábor zenekarvezető és Márki Sándor karmester irányításával vette át, hogy fokozatosan átemelje egy mindent feledtető vidám, szórakoztató, humorral fűszerezett játékba. A közönség és a zenekar között olyan kontaktus alakult ki, mint egy igazi karneváli hangulatban ahol együtt ünnepel és szórakozik az összes résztvevő.

A záró képre egybegyűlt mindkét csapat, hogy egy-egy karmester irányításával búcsúzzon el attól a csodálatos közönségtől, aki fergeteges tapsviharával köszönte meg ezt az estét, amelyben az előadók részesítették.

A város lakóssága, ezen kívül anyagi segítséggel is hozzájárul a zenekar működtetéséhez, miként az önkormányzat is teszi ezt, a lehetőségeihez mérten. Továbbra is, tisztelettel köszönünk és fogadunk minden segítséget. További célunknak tekintjük, a fúvószene tradíciójának hosszú távú megteremtését városunkban, és határainkon kívüli megismertetését.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...