26.6 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Sikeres hét a rendőrségen

 

Sikeres elfogás történt Abonyban is. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes Abony területén 2013. január eleje óta az esti órákban a vasútállomásról hazafelé tartó fiatal nőket hátulról lefogta, a földre lelökte, és ruhájukon keresztül fogdosta őket. Az abonyi rendőrőrs járőrei 2013. február 16-án 1 órakor egy helyi italboltban elfogták J. Gábort, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével. 

Az abonyi férfit a rendőrök a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, majd a Ceglédi Járási Bíróság 2013. február 18. napon 30 nap időtartamra előzetes letartóztatását rendelte el. 

Az ittas vezetés elkövetése miatt az elmúlt héten 2 személy bíróság elé állítására került sor:

-Az egyik személyt az eljáró bíró 450.000 forint pénzfőbüntetésre ítélte, az eljárás 

során felmerült bűnügyi költség megfizetésére kötelezte, illetve 1 év időtartamra a „B” járművezetési kategóriától eltiltotta.

-A másik személyt az eljáró bíró 225.000 forint pénzbüntetésre ítélte, illetve a bűnügyi költség megfizetésére kötelezte. 

 

Közlekedés

Az elmúlt héten, illetékességi területünkön 3 közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedni a rendőröknek:

1. február 11-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén, a Kőrösi út és a Déli út kereszteződésében történt egy közlekedési baleset. A gépjárművezető a Kőrösi úton haladva, a Déli út kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget az ott kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére és összeütközött egy szabályosan közlekedő gépkocsival. A vétlen jármű vezetőjét a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. 

2. Február 14. napon, a délutáni órákban állampolgári bejelentés érkezett, hogy Cegléd belterületén a Táncsics utcában ismeretlen, később ismertté vált gépkocsivezető egy garázskapunak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. 

3. Február 15-én a délutáni órákban Cegléd lakott területén kívül, a 311-es számú útról érkezett bejelentés, miszerint egy járműszerelvény vezetője haladása során letért a jobb oldali útpadkára, elvesztette uralmát a szerelvény irányítása felett, és az útárokba borult. A baleset során személyi sérülés nem történt, jelentős anyagi kár keletkezett. A műszaki mentés idejére az útszakaszon az esti órákig félpályás, illetve teljes pályás útzár volt érvényben.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...