26 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

Megújul a Ceglédi Panoráma

A hetedik évfolyamában megjelenő Ceglédi Panoráma a kezdetektől szem előtt tartotta és tartja az olvasók igényeit. Megjelenésünkkor méretében, tartalmában, szerkesztésében eredeti látásmódot tudtunk a város életébe hozni, és lapunk sikerét nem csak az olvasók visszajelzései, a hirdetők bizalma, de a lapunk mintájára született kiadványok megjelenése is bizonyítja.
Lapszerkesztői munkánkat meghatározza a folyamatos innováció, új utak keresése elsősorban a tartalomfejlesztés tekintetében, amit jelen számtól külsőségeiben is erősíteni tudunk azzal, hogy nagyobb felülettel, erősebb fedlappal és frissített arculattal jelenünk meg. Természetesen ügyeltünk arra, hogy ennek ellenére a már megszokott értékeiből ne veszítsen a lap. Továbbra is legyen jól áttekinthető, egyszerre legyen a ceglédi események összefoglalója, ugyanakkor szórakoztató magazin és minden korosztály megtalálja benne az érdeklődésének megfelelő témákat.
Lapunk működését a benne megjelenő hirdetések biztosítják. Üzleti partnereink, támogatóink, hirdetőink az olvasottságból adódóan pozitív visszacsatolást tapasztalnak. A közlemények, felhívások, hirdetések a visszajelzések alapján hatékonyan jutnak el 15.000 példányban megjelenő lapunkkal a közönséghez, amit tovább erősít naprakész online és facebook-os felületünk.
Az elmúlt években minden helyi vállalkozás – így kiadónk – mozgásterét is korlátozták a megváltozott gazdasági körülmények. Ezen időszak után a Zakar és Tsa. Kft.-vel együttműködve most egyet előre léphetünk: külsőleg is megújítjuk lapunkat.
Bizakodó vagyok, hogy a Ceglédi Panorámával együtt partnereink és olvasóink is új lehetőségeket, fejlődést élhetnek át a 2013-as évben, amihez sok sikert kívánok!

A megújult Ceglédi Panoráma friss lapszáma a képre kattintva lapozható

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...