25.3 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Ittasan tolatott az árokba – Rendőrségi összefoglaló

Bíróság elé állítások

Az elmúlt napokban ittas járművezetés elkövetése miatt egy személyt, lopás miatt pedig két főt állítottak bíróság elé a ceglédi rendőrök, akiket a bíróság 90-90 nap közérdekű munkra ítélt. 

Közlekedés

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 

1. Február 19-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén, a Széchenyi út és a Jászberényi út kereszteződésében történt egy anyagi káros közlekedési baleset. A balesetet okozó gépjárművezető a felelősségét a helyszínen elismerte. A baleset során közel 100.000.- forint anyagi kár keletkezett. 

2. Február 19-én Dánszentmiklós belterületén intézkedtek a rendőrök egy ittas autóssal szemben, aki balesetet okozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, csupán anyagi kár keletkezett. A járművezető ellen eljárás indult a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. 

3. Február 20-án a délelőtti órákban Tápiószőlős belterületén történt egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy gépkocsivezető várakozás céljából megállt a település egyik utcájában, majd körültekintés nélkül szállt ki az autójából.  Amikor az autó ajtaját kinyitotta, a mellette elhaladó kerékpáros annak nekiütközött és felborult. A biciklist a mentők kórházba szállították. 

4. Ittas járművezetés elkövetése miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, mivel 2013. február 22-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén egy tehergépjármű vezető figyelmetlenül tolatott járművével és egy szabályosan várakozó autónak ütközött, majd az út melletti árokba hajtott. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. (A fotó illusztráció)

5. Cegléden az összekötő és a Bajza utca kereszteződésében 2013. február 22-én 14 órakor történt közlekedési baleset, melynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt. Az ütközés során egy személy szenvedett könnyű sérülést. 

6. Szintén február 22-én, Csemő lakott területén kívül, az Ereklyési úton történt egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Az intenzív havazás miatt csúszóssá vált úton két autó ütközött össze. A mentők a helyszínről három személyt szállítottak kórházba, az elsődleges adatok szerint könnyű sérülésekkel.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...