21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

Ittasan tolatott az árokba – Rendőrségi összefoglaló

Bíróság elé állítások

Az elmúlt napokban ittas járművezetés elkövetése miatt egy személyt, lopás miatt pedig két főt állítottak bíróság elé a ceglédi rendőrök, akiket a bíróság 90-90 nap közérdekű munkra ítélt. 

Közlekedés

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 

1. Február 19-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén, a Széchenyi út és a Jászberényi út kereszteződésében történt egy anyagi káros közlekedési baleset. A balesetet okozó gépjárművezető a felelősségét a helyszínen elismerte. A baleset során közel 100.000.- forint anyagi kár keletkezett. 

2. Február 19-én Dánszentmiklós belterületén intézkedtek a rendőrök egy ittas autóssal szemben, aki balesetet okozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, csupán anyagi kár keletkezett. A járművezető ellen eljárás indult a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. 

3. Február 20-án a délelőtti órákban Tápiószőlős belterületén történt egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy gépkocsivezető várakozás céljából megállt a település egyik utcájában, majd körültekintés nélkül szállt ki az autójából.  Amikor az autó ajtaját kinyitotta, a mellette elhaladó kerékpáros annak nekiütközött és felborult. A biciklist a mentők kórházba szállították. 

4. Ittas járművezetés elkövetése miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, mivel 2013. február 22-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén egy tehergépjármű vezető figyelmetlenül tolatott járművével és egy szabályosan várakozó autónak ütközött, majd az út melletti árokba hajtott. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. (A fotó illusztráció)

5. Cegléden az összekötő és a Bajza utca kereszteződésében 2013. február 22-én 14 órakor történt közlekedési baleset, melynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt. Az ütközés során egy személy szenvedett könnyű sérülést. 

6. Szintén február 22-én, Csemő lakott területén kívül, az Ereklyési úton történt egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Az intenzív havazás miatt csúszóssá vált úton két autó ütközött össze. A mentők a helyszínről három személyt szállítottak kórházba, az elsődleges adatok szerint könnyű sérülésekkel.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...