14.5 C
Cegléd
2024. május 29. szerda
spot_img

Mikulásiné Oláh Ágnes újra bizalmat kapott

A Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás február 27-én tartotta soron következő tanácsülését. Az ülésen a kistérségi települések polgármesterei elfogadták a Társulás által fenntartott szociális intézmények 2013. évi térítési díjait, melyek kis mértékben emelkedtek. Sor került a Ceglédi többcélú Kistérségi Társulás Humán Szolgáltató Központja, valamint a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ intézményvezetői álláspályázatainak elbírálására is. Mindkét intézménynél a korábbi vezető – Mikulásiné Oláh Ágnes (képünkön középen) – került megbízásra újabb öt éves időtartamra.

– Az intézményvezető szakmai munkássága, agilitása magas szintű, jól hangolja össze a térség munkáját. – véleményezte szakmai szempontok alapján a pályázatot Bujdosó Balázs, a nagykőrösi Humán Szolgáltató Központ vezetője.

– Nagy örömmel tölt el, – nyilatkozta a kinevezés után Mikulásiné – hogy a települések vezetői ugyanolyan bizalommal vannak irántam, mint az előző ciklusban, és én is azzal a szakmai elhivatottsággal fogom végezni munkám, mint eddig. 

A régi-új vezető az ülésen bejelentette, hogy az intézmény – az akadálymentesítés elvégzése után – határozatlan idejű működési engedélyt kapott. A jövőre vonatkozó tervekre térve kifejtette, a 135 fős Idősek Otthona energiahatékonyságát szeretnék növelni pályázati forrásból megvalósuló beruházással.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...