15.7 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Figyelmen kívül hagyta jelzőtáblát – Rendőrségi összefoglaló

Elfogás

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bűntett kísérlete, valamint szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

4 fő ceglédi lakos 2013. február 26.-n az éjjeli órákban a kerítésen keresztül bejutott egy ceglédi vegyesbolt raktár helyiségébe, ahonnan élelmiszert tulajdonítottak el. Távozásuk után megjelentek egy másik élelmiszerüzletnél is, ahová a rács kifeszítésével próbáltak bejutni, de próbálkozásuk sikertelen maradt. A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket a rendőrjárőrök elfogták és a Cegléd Járási Bíróság 2013. február 28.-n mind a 4 főt előzetes letartóztatásba helyezte.   

KÖZLEKEDÉS

Az elmúlt héten, illetékességi területünkön 3 közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedni a rendőröknek.

Február 27-én a reggeli órákban Törtel lakott területén kívül a Nagykőrösi úton történt egy személyi sérüléses közlekedési baleset. A tehergépjármű-vezető közlekedése során,- figyelmetlensége miatt- nem vette észre a vele azonos irányba, kerékpárjával szabályosan közlekedő személyt, akinek hátulról neki ütközött. A kerékpárost a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Az ügyben jelenleg szabálysértési eljárás van folyamatban.

Március 01-én, a reggeli órákban Cegléd lakott területén kívül, a 4-es számú főút 69. km szelvényénél történt egy anyagi káros közlekedési baleset. Az olasz állampolgárságú személy figyelmen kívül hagyta a körforgalom előtt elhelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, ezért a körforgalomban összeütközött egy szabályosan közlekedő járművel. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. 

Szintén március 01-én, a reggeli órákban Abony, Mátyás király utca és a Nagykőrösi út kereszteződésében történt egy anyagi káros baleset. Az elsőbbségadás elmulasztása miatt egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze, amely során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...