21.2 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Az ismeretlen Cegléd

A ceglédi Kossuth Múzeum és a MAFOSZ fotópályázatot hirdet „Az ismeretlen Cegléd” címmel. A pályázaton bárki részt vehet, minden olyan felvétellel, amely a nyilvánosság számára kevésbé ismert ceglédi utcákat, tereket, házakat, intézményeket, személyeket ábrázolja.
Egy szerző maximum 5 db egyedi vagy egyenként 5 darabból álló sorozatot, analóg vagy digitális technikával készített, paszpartu nélküli 21×30 cm (A/4) méretű papírképet küldhet be. Megfelelő mennyiségű pályamű beérkezése esetén zsűrizés után a beküldött felvételek közül válogatják össze a Kossuth Múzeum 2013-ban, a Magyar Fotográfia Napja alkalmából nyíló kiállításának anyagát. A zárás után – a szerzői jogok szokásos kezelésével – valamennyi képet elhelyezik a Kossuth Múzeum történeti gyűjteményében.
A pályamű formája: bármilyen technológiával készített papírkép, mérete: 21×30 cm (A/4). Az alkotó minden kép hátulján tüntesse fel a következő adatokat: a szerző neve és lakcíme, a felvétel címe, földrajzi helye és ideje. Kérjük, hogy a sorozatok egyes darabjait számozza is meg. Egy sorozat egy alkotásnak számít.
Beérkezési határidő: 2013. május 30., a személyesen behozott képeket pedig 2013. június 10-ig veszik át. Postacím: 2700 Cegléd, Múzeum u. 5. (Kossuth Múzeum)
További információ kérhető: Reznák Erzsébet múzeumigazgató (telefon: 53 310 637, zsebtelefon: 30 308 9983, email: kossuthmuzeum@kossuthmuzeum.com) – Baán Katalin MAFOSZ-alelnök (zsebtelefon: 20 575 6952, email: baankati@freemail.hu)

Fotó: Takács Tamás

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...