13.5 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Még két nap az első helyért…!

Kis különbséggel ugyan, de első helyre került a a Várkonyi Iskola az április 5-e éjfélig jelenleg is folyó „Sulirajongó” nevű nyereményjátékban, melyben 5 millió forintot nyerhet az oktatási intézmény. A szervezők kérik a város lakóit, támogassák az iskolát, mivel nagyon csekély a különbség a második helyezett Érddel szemben, akár 1-1 szavazat is döntő lehet. A versenyben több ceglédi általános iskola is részt vett, többek között a Táncsics Mihály Általános Iskola is, amely most “visszalépett” a versenytől az élre került Várkonyiért. Rimóczi Gábor, igazgató lapunknak adott nyilatkozatában arra kéri iskolája tantestületét, a gyerekeket, szülőket, ők is segítsenek: – Mi, sajnos nem tudtunk jó eredményt elérni a játékban, ezért támogatni szeretnénk a Várkonyi iskolát. Örülünk, ha visszaléphetünk a javukra, és a hátralevő két napban nekik segíthetünk!
Az iskola képviselői csütörtökön és pénteken reggel 8.15-től egészen este 20.00-ig várják a kuponokat átadó vásárlókat a Tesco áruházban, de az iskolában is át lehet adni a szelvényeket. 
A Tesco által szervezett április 5-e éjfélig tartó „Sulirajongó” “játék lényege, hogy amennyiben Önök 5000 Ft vagy afelett vásárol bármelyik Tesco áruházakban, ne dobják ki a blokkot, mert az azon szereplő AP kóddal, valamint a blokkhoz adott kupon segítségével lehet interneten szavazni iskolánkra. Önöknek mindösszesen annyit kell tenniük, hogy a www.sulirajongo.hu weboldalon megkeresik iskolánkat, és szavaznak az általunk beküldött képekre vagy videókra e-mail címük és jelszavuk segítségével. Egy email címről többször is lehet szavazni, tehát ha több számla és kupon áll a rendelkezésükre szavazzanak bátran! Ha nem rendelkeznek e-mail címmel a blokkokat és kuponokat nyugodtan adják oda az osztályfőnöknek vagy a napközis nevelőknek és ők a szavazást megteszik. Tegyünk együtt gyermekeinkért és iskolánkért egy kis figyelmességgel!” – áll az iskola felhívásában.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...