18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Keresik Drávucz Adriánt

“Égő fényszórókkal, de lezárva és elhagyatva találták meg a Petőfi híd közepén annak a ceglédi fiatalembernek az autóját, aki keddről szerdára virradó éjszaka tűnt el rejtélyes körülmények között, tekintélyes mennyiségű készpénzzel a tarsolyában.” – adta hírül a Blikk.
Drávucz Adrián (35) azóta nem adott magáról életjelet. Édesanyja a Ceglédi Panorámának azt nyilatkozta pénteken, hogy semmilyen további fejlemény nem történt, a rendőrségi nyomozás miatt nem nyilatkozhat a sajtónak.
A Blikknek adott korábbi nyilatkozatából viszont kiderül, hogy fia  “este 11 órakor ment el otthonról, de nem mondta, hogy hova igyekszik. Egész éjjel hívogattam, de a telefonja ki volt kapcsolva. Rettenetesen féltem, mert nagyon sok pénz, legalább negyedmillió forint lehetett nála – aggódott a fiával együtt élő édesanya. (…) Adrián kocsiját másnap a Petőfi híd közepén találták meg, az autógumisként dolgozó fiúnak azonban megmagyarázhatatlan módon nyoma veszett. A kocsiból sem a pénz, sem a számítógép nem került elő, csak Adrián mindig mindenhová magával vitt kistáskája, benne az irataival.” Az ügyben a ceglédi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytat közigazgatási hatósági eljárást.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...