21.2 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Józan Húsvét – Rendőrségi összefoglaló

Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 6 közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedni a rendőröknek. 5 esetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős. A hatodik közlekedési balesetben a mentők 3 sérültet szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel, miután 2013. március 26-án a délelőtti órákban a 4-es főút 66-os kilométerszelvényénél egy gépkocsi csúszott meg a havas úttesten egy előzést követően. A gépkocsi ezt követően irányíthatatlanná vált és a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba hajtott, ahol felborult. Az autóban utasként tartózkodó személyek sérültek meg. Jelenleg szabálysértési eljárás van folyamatban. 

Az elmúlt héten a „Józan Húsvét” elnevezésű kampány keretében tartott fokozott ellenőrzés a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén is megtartásra került. 2013. március 30. és 2013. április 1. (szombat-hétfő) közötti időszakban 3 személygépkocsi vezető szervezetében mutattak ki alkoholt. Egy esetben büntetőeljárás indult, két esetben, pedig közigazgatási bírság kiszabására került sor. 

Helyszíni bírságot összesen 18 esetben, közigazgatási bírságot, pedig összesen 7 esetben szabtak ki az intézkedő rendőrök egyéb közlekedési szabálysértések miatt. Közlekedési baleset területünkön Húsvétkor nem történt! Azok a sofőrök, akinél nem találtak szabálytalanságot, alkoholmentes sört, míg az autóban utazók húsvéti tojást kaptak az intézkedő rendőröktől. (A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...