26 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

Bogádi Imre bravúrja győzelmet jelentett

Nagyon fontos mérkőzéshez érkezett az NB I.-es csapatunk szombaton. A tét az volt hogy tudjuk-e tartani a lépést az élen tanyázó Gödöllő illetve második Borsod Volán I.(Miskolc) csapatával. A párosok után sikerült elhúzni ami később kiderült döntő momentumnak bizonyult. A két meccses előnyünket 6:6-nál egalizálta az Apagy majd fej-fej mellett haladtak a csapatok.9:8-as állásnál Bogádi Imre játszott a londoni paralimpián 6. helyezést elért és addig a ceglédi találkozón 3 győzelemnél járó szerzett Bereczky Dezsővel. Imre meggyőző játékkal 3:0! arányban nyert és így győzelemhez juttatta a ceglédi együttest.

Férfi NB I. 04.06. Szuperinfo-CVSE I. – APAGY ASE I. 10:8 Győztek: Bogádi Imre 3, Bartus Csaba 2, Harasztovics László 2, Kovács Sebestyén 1 és a Bogádi-Harasztovics illetve a Bartus-Kovács párosok.

A megyei csapat ha minimális arányban de győzni tudott Zsámbékon, köszönve 3 játékosunknak akik egységesen 3-at tudtak nyerni. Schmidt Máté(15) kiválóan és harcosan játszott, fiatal kora ellenére magabiztosan hozta mérkőzéseit.

Pest Megye A 04.07. Zsámbék ASE – Szuperinfó- CVSE II. 8:10 Győztek: Lőrinczi Károly 3, Koroknay Tamás 3, Schmidt Máté 3 és a Lőrinczi-Koroknay páros

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...