21.4 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

Bogádi Imre bravúrja győzelmet jelentett

Nagyon fontos mérkőzéshez érkezett az NB I.-es csapatunk szombaton. A tét az volt hogy tudjuk-e tartani a lépést az élen tanyázó Gödöllő illetve második Borsod Volán I.(Miskolc) csapatával. A párosok után sikerült elhúzni ami később kiderült döntő momentumnak bizonyult. A két meccses előnyünket 6:6-nál egalizálta az Apagy majd fej-fej mellett haladtak a csapatok.9:8-as állásnál Bogádi Imre játszott a londoni paralimpián 6. helyezést elért és addig a ceglédi találkozón 3 győzelemnél járó szerzett Bereczky Dezsővel. Imre meggyőző játékkal 3:0! arányban nyert és így győzelemhez juttatta a ceglédi együttest.

Férfi NB I. 04.06. Szuperinfo-CVSE I. – APAGY ASE I. 10:8 Győztek: Bogádi Imre 3, Bartus Csaba 2, Harasztovics László 2, Kovács Sebestyén 1 és a Bogádi-Harasztovics illetve a Bartus-Kovács párosok.

A megyei csapat ha minimális arányban de győzni tudott Zsámbékon, köszönve 3 játékosunknak akik egységesen 3-at tudtak nyerni. Schmidt Máté(15) kiválóan és harcosan játszott, fiatal kora ellenére magabiztosan hozta mérkőzéseit.

Pest Megye A 04.07. Zsámbék ASE – Szuperinfó- CVSE II. 8:10 Győztek: Lőrinczi Károly 3, Koroknay Tamás 3, Schmidt Máté 3 és a Lőrinczi-Koroknay páros

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...