19.7 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Interjú a szervezővel

– A kitelepülések hogyan zajlottak?

– A tanáriban kifüggesztettünk egy papírt időpontokkal, amikre lehetett jelentkezni pedagógusoknak, és ők szóltak diákjaiknak, hogy jöjjenek ki egy megbeszélt időpontra kupont gyűjteni. Felügyelő tanár mindig volt a gyerekekkel, sőt sokszor szülők is segítettek nekünk. Februárban csak hétvégékre mentünk ki, de márciusban már majdnem mindennap ott voltunk. Sőt a véghajrában még távolabbi városokban is jártunk. Megfordultunk Gyöngyösön, Jászberényben, Nagykátán, Szolnokon.

– Én úgy hallottam, hogy máshonnan is kaptatok segítséget,  voltak, akik felajánlottak kuponokat?

– Igen, ez így van, még Vasvárról is töltöttek fel nekünk 700 kupont, de sorolhatnám, hogy a Táncsics iskola igazgatója, Rimóczi Gábor is felhívta a szülők figyelmét, hogy legyenek a segítségünkre és ajánlják fel az áruházban a kuponokat, valamint az ország több pontjáról is küldték a régi várkonyisok. Ezúton is szeretnénk nekik köszönetet mondani, hiszen az utolsó héten már annyira szoros volt a verseny, hogy minden szavazat számított.

– Eljött a nap, amikor lezárult a szavazás. Megtudtátok, hogy megvan a harmadik hely. 

– Április 11-én hivatalossá vált az eredmény. Április 13-án elindultunk Budaörsre 45 tanulóval, ahol a Városi Sportcsarnokban a „Nagy Vagy” című produkció keretein belül ünnepélyesen is átvehettük a nyereményünket és felállhattunk a dobogó 3. helyére. A díjakat a program fővédnöke, Dr. Simicskó István, az EMMI sportért felelős államtitkára, valamint Katus Attila mentor és a Tesco–Globál Áruházak Zrt. képviselője adta át. Nagyon jól éreztük magunkat, és egy nagyon kellemes zárása volt ez a nap a 2 hónap kemény munkájának, amit vidáman és sok-sok élménnyel, de lezártunk.

– Beszélgetésünk során többször is említetted, hogy nagyon hálás vagy a sok támogatásért, amit kaptál, kaptatok. 

– Igen, köszönetet szeretnék mondani a gyerekeknek, szülőknek, pedagógusoknak és mindenkinek, aki akár csak egy szavazattal is, de támogatott minket.

Nagy fotó: Csiszár Ágnes

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...