21.2 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

“Újságoddal együtt kipaterollak a városból”

– KÖZLEMÉNY –

2013. április 22-én írást jelentettünk meg a Cegledipanorama.hu oldalon “Játszótéri vitából etnikai konfliktus” címmel. Az írásban az Ugyerben szervezett demonstrációs célú rendezvényről is említést teszünk, melyet a Jobbik internetes oldalán (http://cegled.jobbik.hu/) az elhelyezett plakát fölött így ajánl: “Tüntetést szervezünk az egyre romló közbiztonság miatt” április 20-án szombaton. Lapunkat Varga Kitti, a Jobbik Ifjúsági Tagozat Országos Elnökség tagja, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Országgyűlési személyi asszisztense hívta meg az eseményre. A vezérszónok a Jobbik parlamenti képviselője, Korondi Miklós volt. Írásunkban a rendezvény szervezőjeként – a képviselő szerint tévesen – a Jobbikot neveztük meg.

A cikk megjelenése napján Korondi Miklós – mint a fent nevezett lap tulajdonos-főszerkesztőjét – megkeresett telefonon. Elmondta, hogy amennyiben cikkünket, melyben a Jobbikot, mint szervezőt nevezzük meg, nem vonjuk vissza, úgy, – mint fogalmazott – “újságoddal együtt kipaterollak a városból”.

Mindeddig korrektül tájékoztattunk a képviselő tevékenységéről, ezért – és a kifogás tartalmát és annak módját illetően sem – tartjuk indokoltnak a felháborodást. Mint a lap képviselője visszautasítom, hogy nyomást gyakoroljon lapunkra vagy személyemre. 

Krizsán Ervin főszerkesztő – Ceglédi Panoráma

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...