13.3 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

Mi így ünnepeltük meg a Föld napját

Plutzer Ferenc ügyvezető igazgató engedélyével és az üzem két lelkes dolgozójának (M. István bácsinak és M. Tünde néninek) közreműködésével, feledhetetlen élményben volt részünk. Minden várakozásunkat felülmúlta az, ahogyan a gépsorok mellett állva, végignézhettük a palackok előállítási folyamatának lépéseit. Azt is megtudtuk, hogy az albertirsai víz minősége is egyedülálló, ugyanis két különböző, de kivételesen jó minőségű vizet palackozhatnak egy helyen, Veritas Gold és Aquarius márkanéven.

Az új csarnokban és az új gépsorral, amit  2012. október 31-én adtak át, az ásványvíz mellett, már üdítőitalt is képesek gyártani. Így a víz és az üdítő termelő tevékenység ma már 3 gyártócsarnokban, összesen 31 ezer m2-en történik. A további számadatok is lenyűgöztek valamennyiünket: 4 gépsoron, óránként 120 ezer palackot tudnak legyártani, ami 3 millió darabot jelent napi szinten, mintegy 200 kamionnyi ásványvíz és üdítőital kiszállítását teszi lehetővé. Hihetetlen látvány volt ez az elképesztő mennyiség!

Büszkeséggel töltött el bennünket az, hogy ilyen közelről láthattuk Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb technikákat alkalmazó palackozóüzemét. Tetszett a tiszta környezet és a biztonsági előírások pontos, fegyelmezett betartása, mely alapvető feltétele a nemzetközi elismertségnek. Nagyon köszönjük a lehetőséget és a szíves vendéglátást – ajándékot -, mellyel hűsíthettük magunkat a hazafelé vezető úton!

Csiszár Ágnes és P. Ábrahám Anett osztályfőnökök

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...