15.7 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Megnyerte a német regionális idénynyitót

Hegedűs László a sikeres heubachi Világkupa szezonnyitót követően a rendezők kérésére elindult az idei év első német bajnoki futamán, amit bombaformában „végigpattogva” meg is nyert. Hege elmondta, nagyon élvezte a versenyt, ahol több pályát is hibátlanul teljesített, és ez a siker a lelkének is jót tett. Az egyre jobb formába lendülő Hegedűs László ezzel a győzelmével bizonyította, ha megfelelő körülmények között készülhet, igenis képes felvenni a versenyt a legjobbakkal is.
„A heubachi Világkupa futamot követően ott maradtam Németországban, és a tavalyi Európa Bajnokság pályáján, amely a kontinens egyik legjobb triál parkja, készültem a soron következő, lengyelországi versenyemre. Edzés közben odajött hozzám a német bajnokság egyik szervezője, és meghívott, induljak el az idénynyitó regionális versenyen. Örömmel mondtam igent, főleg azok után, hogy megláttam az indulók névsorát, ugyanis a német élmezőny jelentős része nevezett a szezonnyitóra, így nagy kihívásnak éreztem, hogy megmérettethettem magam ellenük” – fogalmazott Hege.
Persze a magyar szurkolók sem maradtak Hege-show nélkül: vasárnap este az m1 kvízműsorában, a Szeretlek Magyarország! adásában csodálhatták meg a nézők a magyar versenyző kivételes képességeit. A teljes cikk a velo.hu oldalán olvasható itt…
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...