15.7 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Nemcsak az én problémám

Tisztelt Szerkesztőség! Végre megjött a tavasz! “Kiszabadultunk” a lakásból: akinek kisgyereke van és emeletes házban lakik,a zt hiszem tudja miről beszélek. A ceglédiek jó helyzetben vannak: a városban több “uniós” játszótér várja a gyerekeket. A játékok jó állapotúak, biztonságosak, az itt eltöltött időt mégsem mindig mi szabjuk meg, hanem úgymond a természetünk. Intim és kényes téma az ilyesmi, legalábbis nekem.

A probléma: anya nem pisilhet a bokorba. Szegény 3 éves kisfiam még igen. Bár a múltkor egy mellettünk elhaladó bácsi megmosolyogta a jelenetet, én meg elszégyelltem magam. Holott úgy érzem nem nekem van szégyellnivalóm. Szerintem ez nemcsak az én problémám. Aki ezeket a játszótereket tervezte, hogyhogy erre nem gondolt? Be van kerítve, nem lehet a területén dohányozni, de mondjuk ki: wc-re menni sem. Ha valahol építkeznek oda mindjárt visznek egy mobil illemhelyet, ha rendezvény van a városban, szintén ugyanez a helyzet, akkor a játszótéren miért nem? Kellemetlen az éppen szobatisztává váló gyerekkel otthagyni a játszóteret és elbújni egy bokor mögé, remélve, hogy játékainkat addig senki nem viszi el. Aki már volt hasonló cipőben az tudja: ha a kicsi szól, akkor futunk.

Nekem tulajdonképpen egy dolog jutott az eszembe okként: nincs pénz tisztíttatni! Ugye, nem ez a helyzet?! Minden szülő érdekében szeretném, ha az “illetékesek” válaszolnának erre a kérdésre, esetleg meg is oldanák a problémát.

Tisztelettel: egy édesanya

A levélre Hegedűs Ágota alpolgármester válaszol ITT…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...