23.1 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

Kiemelkedő közgázosok

A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola tanulói ebben a tanévben is kiváló eredményeket értek el a különböző országos tanulmányi versenyeken. Íme, legkiemelkedőbb versenyzőink és eredményeik:

Juhász Tamás (13. a) a matematika Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) 15., a Kenguru Matematikaversenyen 11., a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen pedig 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Bere Lászlóné.

Király Klaudia (13. a) a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyén (SZÉTV) közgazdasági alapismeretekből 3. lett. Felkészítő tanára: Juhászné Ponert Ágnes.

Kozák Miklós (11. c) az informatika OKTV-n programozásból 26. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Imre Sándor. Ugyanő a Kenguru Matematikaversenyen 13. lett, amire Gergely János készítette fel.

Ezek a kiemelkedő eredmények nemcsak a versenyzőknek hoznak dicsőséget, valamint öregbítik a Közgáz és tanárai hírnevét, de a továbbtanulásnál felvételi pluszpontokat is érnek, nem is beszélve arról a többlettudásról, ami a felkészülés során halmozódik fel, és a későbbi tanulmányokban és a munkában hasznosul!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...