14.7 C
Cegléd
2024. május 26. vasárnap
spot_img

Táborozni jó…

Ezen morfondírozgatva folytattam a képnézegetést mindentudó „barátomon”, a facebookon. Az első kép, amivel szembetaláltam magam, a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár nyári táborajánlója volt. Összeszámoltam: 9 tábort kínál a nyár folyamán óvodától a középiskolás korosztályig az érdeklődőknek. És bizony, ahogy a témákat nézem, mindenki talál valami érdekeset magának. A hagyományosan megrendezett OLVASÓtáborok, ANGOL és NÉMET nyelvi táborok mellett helyet kap immár harmadszor a Balázs Ági és Gáspár András színművészek által vezetett ÁSZ SZÍNJÁTSZÓ 8-tól 18 éves korúaknak, újdonságnak számít a KÉZMŰVES, a TERMÉSZETJÁRÓ, amikbe az általános iskolásokat várják, a NÉPTÁNC, amit az óvodások és a kisiskolások élvezhetnek, és kifejezetten középiskolásoknak hirdették meg a ZENE és a MÉDIA táborokat. (részletek a művelődési központ honlapján: cegledikultura.hu) 

A főleg napközbeni elfoglaltságot jelentő táborok színes programokban bővelkednek, unatkozni senkinek nem lesz alkalma. A színjátszó tábor záróelőadását, a zenetáborban összeállt produkciókat a Hazai Pálya látogatói is élvezhetik majd a nyáron. A részletekről a szórólapokon feltüntetett telefonszámokon, a Művelődési Központban kérhetünk bővebb információt.

Ha most lennék iskolás, bizony bajban lennék, melyiket is válasszam. Még jó, hogy nem nekem kell választani… (a kép a tavalyi táborból való)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...