21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

A szezon utolsó hazai mérkőzése volt

A szezon utolsó hazai mérkőzésén a Ceglédi KK SE a Balatonfüredi KSE csapatát fogadta. Már mindkét csapat teljesítette  a célkitűzését, mégis nagy csatát hozott a találkozó.

A lefújás után Kökény István vezető edző értékelt: – Gratuláltam a csapatnak a hozzáálláshoz, mert fejben teljesen másképp jöttek ki, mint a Pécs elleni meccsere. Jól kezdtük az első félidőt, majd a második játékrész elejével volt egy kis gond. Nagyot csatáztak a fiúk, mert elhitték, hogy nyerhetünk. Felállt fal ellen nehezen mentek a támadásaink, de úgy érzem, hogy egy pontot azért megérdemeltünk volna. Nem szoktam szidni a játékvezetőket, de ma nem hagyták, hogy nekünk teremjen babér. A kétes ítéletek 90%-át a Fürednek adták. Sajnálom a fiúkat, mert nagyot csatáztunk.

Borsos Gergő szakosztály vezetőt is megszólaltattuk az utolsó hazai mérkőzés kapcsán: – Csakúgy, mint a szurkolók, a vezetőség is sajnálja, hogy véget ért a szezon. Az utolsó mérkőzéseken már nagyon fáradtak voltak a fiúk, jól fog jönni a szünet. Ebben a csapatban rengeteg munka van, de a nyári igazolásoknak köszönhetően még erősebbek leszünk. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak az egész éves támogatását ! Idegenbe is elkísértek minket és többször is átsegítettek bennünket a holtponton. Több pont is a szurkolóknak köszönhető. Tavaly óta folyamatosan nőtt a néző számunk, ami mára már átlag 800 fő és büszkén mondhatom, hogy az országban ez a harmadik legnagyobb nézettséget jelenti a Veszprém és a Szeged után.

Ceglédi KK SE – Balatonfüredi KSE 26 – 28 ( 14 – 13 )
Ceglédi gólok: Bíró 5, Lepsényi 5, Hódi 4, Dobó 4, Takács 4, Pocsai 1, Dengi 1, Savon 1, Tóth N. 1, Vezetőedző Kökény István
pézsé

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...