13.5 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Mert együtt lenni jó!

A Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda Családi napot rendezett 2013. május 18-án. Ismét betöltöttük a tornatermet, szép számmal megjelentek a leendő elsősök családtagjai, óvodásoktól a nagyszülőkig.

A világszép kecskebéka című bábelőadás negyedikeseinktől és a labdás bemutató elsőseinktől remekül szórakoztatta az összegyűlt gyermeksereget. Közös zenés bemelegítő torna következett, majd együtt játszott anya, apa, lánya, fia a „gurítós”, „állatos”, „toronyépítős”, „fagyis”, „lovacskás” csapatversenyekben. A vendégváró büfé finomságai egy szempillantás alatt elfogytak. Nagy örömmel, élvezettel kézműveskedtek kicsik és nagyok. Készíthettek mogyorós mókuska ügyességi játékot, díszíthettek pillangót, papírsárkányt, melyeket boldogan vittek haza a gyerekek. A délelőtt végén a leendő osztályok elismerő okleveleket kaptak, s a felsősök zsákbamacska ajándékait bontogatták izgatottan.

A közösségi együttlét öröme, gyermekzsivaj, kacagás, ráérős beszélgetések, az arcokon mosoly… Reméljük, ez a nap a családok számára felejthetetlen, élményekben gazdag volt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...