21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

20 ezer pohár pálinka

„Az a légi parádé alatt végig látszott, hogy remekül érezték magukat a vendégeink, és a sok ezer ember lelkes tapsviharral köszöntette Nádast Tamást a bemutató után, már a fesztivál területén a színpadon. Az külön érdekesség volt, hogy egy üveg saját készítésű pálinkával is meglepett, amit ezúton is köszönök, de mindannyiunk nevében mondhatom, köszönjük, hogy elfogadta a meghívásunkat és testközelből láthattuk a fizika törvényeit meghazudtoló bemutatóját” – mondta Bolyhos Zoltán, a rendező Bolyhos Pálinkafőzde tulajdonosa.

A szombat este valóban fergeteges Fergeteg Partyval zárt, DJ. Dominique és barátai éjjel 2 óráig szórakoztatták a közönséget.

A vasárnap leglátványosabb programja a késő délutáni lovagrendi felvonulás volt, akkor még senki sem sejtette, hogy a rendezvény biztosítását ellátó Polgárőrség, a rendőrség helyszínen lévő tagjai és a Bon-Sec Vagyonvédelmi Kft. munkatársai megmutathatják, alaposan felkészültek a fesztiválra. 

„A két nap alatt folyamatos kapcsolatban álltunk a Katasztrófavédelemmel és a Meteorológiai Szolgálattal. Vasárnap kora este jelezték, hogy 10 óra után vihar várható Újszilvás térségében. Az akkori előrejelzések még 70 km/órás szélről szóltak, rövid ideig úgy nézett ki, hogy félbe kell szakítani a műsort és teljesen ki kell üríteni a fesztivál területét. Ám a következő jelentés már csupán olyan szélerősségről szólt, hogy csak figyelmeztető vészjelzést kellett kiadnunk a helyszínen. Akkor több ezren tartózkodtak a fesztivál területén, a biztonsági feladatokat ellátó három egység munkatársai jelesre vizsgáztak. Zökkenőmentesen kivezették a távozókat a főbejáraton, a maradók számára megnyitották a menekülési útvonalon felállított gyülekezőket. Ezeket szerencsére nem is kellett használni, ugyan az eső eleredt, de rendben zárta kapuit a fesztivál. És sikeresen, merthogy többek között 20 ezer pohár pálinkát fogyasztottak, ezzel megdőlt az eddigi csúcs” – számolt be a biztonsági szolgálat felkészültségéről és a fesztivál új rekordjáról Bolyhos Zoltán.

Fotók az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...