11.8 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

A portás tartotta vissza – Rendőrségi összefoglaló

 

Közlekedés

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén öt közlekedési baleset történt. Két esetben személyi sérülés nem történt a balesetekben, azonban jelentős anyagi kár keletkezett. Sajnos a sérüléssel járó közlekedési balesetekben súlyosabb sérülés is bekövetkezett, ami miatt több esetben hosszú ideig teljes útzár mellett helyszíneltek a rendőrök.

A 4609-es számú úton történt 2013. május 16.-án, a kora esti órákban egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy gépkocsiban heten utaztak, amikor a gépkocsi vezetője a  haladása során a sebességét nem megfelelően választotta meg és a menetirány szerinti jobb oldalról az elé ugró őzet elütötte. Ekkor a járműve irányítása felett az uralmát elvesztette és árokba hajtott, majd felborult. A gépkocsi vezetője és két utasa könnyű sérülést szenvedett, öt embert, pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Büntetőeljárás van folyamatban a baleset miatt.

A 311-es számú úton 2013. május 17.-én a délutáni órákban történt egy közlekedési baleset, ami egy szabálytalanul megkezdett előzés miatt következett be. A baleset következtében mindkét autó vezetőjét kórházba szállították. Az anyagi kár itt is jelentős. A baleset miatt a Ceglédi Rendőrkapitányságon szabálysértési eljárás van folyamatban.  

Cegléden, 2013. május 18.-án a délutáni órákban, egy motorkerékpáros előzése során nem vette figyelembe, hogy az előtte haladó gépkocsi balra kanyarodik és a gépkocsi hátuljának ütközött. A motorkerékpár vezetője súlyos, míg utasa könnyű személyi sérüléseket szenvedett. 

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri a közlekedőket, hogy nagyobb figyelemmel, fokozott óvatossággal és türelemmel vegyenek részt a közúti forgalomban!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...