13.5 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Összenő, ami összetartozik

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Pest 12. választókerület szervezetei közleményt adtak ki “Összenő, ami összetartozik” – címmel. “A maffiabaloldal a hatalom megtartása érdekében régi-új szövetségeseket keres. Lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról: kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt. A Portik-Laborc-ügy titkosszolgálati dokumentumaiból tudjuk, hogy a baloldal megegyezett az alvilággal és bűnözőkkel szállíttatott és gyártatott fideszes politikusokról információkat. Ha kellett, lejárató filmeket készítettek, zsaroltak, bármit megtettek, amit az MSZP kért tőlük. Az alvilág vezére, Portik Tamás leste a Gyurcsány-Bajnai-kormány kívánságait. Portik azt is elmondta, hogy személyesen hordta a pénzt baloldali politikusoknak.
Az erkölcsileg nullára süllyedt baloldal, amely 2010-ben hatalmának megtartása érdekében szövetséget kötött az alvilággal, most mindent megtesz azért, hogy 2014-ben visszatérhessen. A cinikus Bajnai és a határon túli magyaroktól álszent módon bocsánatot kérő Mesterházy szövetséget kötött. Most újabb szereplőt vonnak be: a milliárdos Kapolyi László volt képviselőtől és minisztertől átvett pártot vezető, levitézlett Schmuck Andort.
Nem lehetnek illúzióink: a formálódó, már most is belső vitáktól hangos baloldali csoportosulás csak a hatalmat és újra a pénzünket akarja. Nem tennének mást, mint 2010 előtt: elvtelenül kiszolgálnák a nyugati érdekeket a magyar emberek érdekeivel szemben. A maffiabaloldal jelenlegi üdvöskéi azzal is elárulták magukat, hogy különféle ürügyeket keresve elutasították a rezsicsökkentést – a multicégek oldalára állva. Ugyanezt tették akkor is, amikor a nemzetközi dohánylobbi érdekében gátlástalan lejárató kampányba kezdtek.
Ma ugyanazok készülnek a baloldalon választásra, akik egyszer már együtt lepaktáltak az alvilággal, akik egyszer már tönkretették az országot. A kérdés: ezt a világot akarják elhozni a szocialisták Ceglédre és Dél-Pest megyére? Ebből még egyszer a ceglédi és Dél-Pest megyei emberek nem kérnek!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...