7.9 C
Cegléd
2024. március 2. szombat
spot_img

Önkénteskedtek a Budapest Bank munkatársai

„Bankfiókunk több éve rendszeres résztvevője a Törődés Napja akcióknak. Idén is örömmel csatlakoztunk a kezdeményezéshez, mert így saját kétkezi munkánkkal is hozzájárulhatunk a környezetünkben élők életminőségének javításához. Kollégáink elkötelezettségét mutatja, hogy idén is nagy számban vettek részt az állami gondozott gyermekeknek otthont adó intézmény megszépítésében” – mondta el Kiszely László, a Budapest Bank ceglédi fiókvezetője.

A pénzintézet több mint 10 éve rendezi meg – minden évben kétszer, tavasszal és ősszel – a Törődés Napja nevű programsorozatát. Az önkéntes akciósorozat keretében évente több száz munkatárs, összesen körülbelül 2600 önkéntes órával nyújt segítséget országszerte különböző helyi intézményeknek. 

A Budapest Bank számára fontos, hogy a civil társadalom életének aktív részesévé váljon, és hozzájáruljon annak fejlődéséhez. A cég vállalati kultúrájában erős hagyományokkal rendelkező önkéntes megmozdulások mellett a bank is jelentős szerepet vállal a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztésében, a kultúra, a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában. E célokat támogatja a bank két önálló alapítványa is: a „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért” Alapítványok az elmúlt több mint 22 évben összesen 32 ezernél is több pályázatot bíráltak, el és részesítettek közel 872 millió forint vissza nem térítendő támogatásban.

Fotók Kisfaludi Istvántól itt…


Budapest Bank: A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a vállalkozások számára. Országos hálózata 101 bankfiókot foglal magában. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által nyilvántartott nyolc hazai nagybank egyike. A Budapest Bank Zrt. főbb leányvállalatai: a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Alapkezelő Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. További információk elérhetők a www.budapestbank.hu/sajtoszoba weboldalon. 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...