16.1 C
Cegléd
2024. május 23. csütörtök
spot_img

Összenő, ami összetartozik? – Az MSZP válasza

A Ceglédi Panoráma előző, 11. számának 17. oldalán jelent meg, a Fidesz Pest megyei 12. választókerületének politikai hirdetése (ITT olvasgató), melyre az MSZP Ceglédi szervezete az alábbi reakciót küldte meg lapunknak:


A Fidesz ahelyett, hogy választ adna a trafikmutyi kapcsán felmerült kérdésekre, inkább visszafelé mutogat és próbálja elterelni az emberek figyelmét az évtized legnagyobb és leggátlástalanabb mutyijáról. Bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor kormánya a földek után, a trafikokat is a saját haverjaiknak, üzlettársainak és politikusaiknak játszotta át. A Fidesz azt ígérte, hogy a trafikokat a kismamáknak, rokkantnyugdíjasoknak adja azért, hogy a megélhetésüket segítse.

A trafikpiac újraosztásának egyetlen célja a Fidesz „dohányhoz” juttatása volt. A kormány mára elérte, hogy a Fidesz egy nagy állami pénzszivattyúvá vált, amely törvényi felhatalmazással osztogatja saját embereinek a pénzt. Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy fideszes polgármesterek, alpolgármesterek, országgyűlési képviselők hozzátartozói, üzlettársai és barátai jussanak ilyen módon az elkövetkező húsz évre megélhetési lehetőséghez, és nem rokkantak, munkanélküliek, akikről az eredeti célok szerint szó volt. A médiában megjelent hírek alapján fideszes politikusok döntöttek arról, hogy kik lehetnek a trafikmutyi nyertesei. Vajon Cegléden mi alapján döntött a fideszes városvezetés? Mi alapján választották ki a nyerteseket? 

Az MSZP követeli, hogy azok vihessék tovább ezt az üzletet, akik eddig is csinálták, ne pedig a fideszes haverok, rokonok. Az MSZP, ha a választók akaratából kormányra kerül, haladéktalanul ki fogja vizsgálni a botrányos trafikpályázat során megkötött koncessziós szerződéseket, és kérjük a ceglédi embereket ne hagyják magukat félrevezetni a fideszes propaganda gépezetek által!    – MSZP ceglédi szervezete –

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...