11.6 C
Cegléd
2024. május 17. péntek
spot_img

Nyári programok és akciók a Budai úton

– Honlapjukon is közzétették, hogy június 1-től megszűnt a kedvezményes 3 órás jegy. Miért?

– A 3 órás, 790 Ft-os belépő egy időszakos kedvezményes jegytípus volt, amit szezonon kívüli időszakra vezettünk be. Érvényességét eredetileg május 1-ig hirdettünk meg, ezt hosszabbítottuk meg június 1-ig amikor már a szabadtéri medencéink is üzemeltek. Ezt a nagyon alacsony, az országban is egyedálló kedvezményt azonban szezonális működésünkből fakadóan a többi nyári hónapban már nem tudjuk vendégeinknek biztosítani. Természetesen ősztől ismételten bevezetésre kerül ez a jegytípus. 

– Több városi rendezvény például a Laskafesztivál, vagy a hétvégi Beck Péter Emléktorna idejére viszont kedvezményes jegyekkel várják a vendégeket. A programokra fókuszált akciós jegy a nyár további részében is jellemző lesz? 

– A Beck Péter emléktorna ideje alatt úszómedencénk a folyamatos mérkőzések miatt nem lesz használható, ennek kompenzálására a strandbelépőkre 30 % kedvezményt biztosítunk, illetve június 15-én és 16-án a hétköznapi kombinált belépők érvényesek. A Laska Fesztivál hétvégéjén június 22-én és 23-án a családi kombinált belépők 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg. A fent említett Ceglédi Hétvégi Családi belépő egész nyáron érvényes lesz.

– Úgy hírlik, idén nem lesz Salsa Fesztivál. Milyen más nyári programokkal várják a termálfürdő látogatóit?

– Nagyobb rendezvény idén nem lesz, de minden hétvégén animátor várja vendégeinket, aki szórakoztató programokkal készül (pl. Kalóz nap, Nemek harca, Családi nap, Sportok napja). Egészségnapokkal is készülünk, ahol ingyenes állapotfelméréseken, bemutatókon vehetnek részt az érdeklődök.  Autókiállításra – Veterán, Mini – is többször lehet számítani a szezonban. Ebben az évben a sportra, egészséges életmódra nagyobb hangsúlyt fektetünk, ezért tervezzük, hogy a népszerű “Mozdulj Cegléd” sporthetet többször is megrendezzük.  Szeretettel várjuk házibajnokságainkra baráti társaságok, családok jelentkezését is. 

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...