19.1 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Vakáció!

A nap csúcspontja, amelyet minden gyerek várt, a tombola volt. Minden tanuló kapott egy-egy ingyen tombolajegyet, így mindenkinek megvolt az esélye, hogy valamilyen kis ajándékkal térjen haza. Az izgalom a tetőfokára hágott, amikor elkezdtük húzni a tombolajegyeket. Nagy köszönettel tartozunk a Tesco Global Zrt.-nek, amely rengeteg apró tárgyat, könyvet, udvari játékot ajánlott fel tombolatárgyként. A főnyereményeket a ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő központ ajánlotta fel. A nyertesek boldogan vették át a strandra a belépőjegyeket. Köszönjük a felajánlást. 

A napot egy flash mob-bal zártuk, amely a világon manapság annyira elterjedt. A villámcsődület nem más, mint emberek hirtelen kialakult csoportosulása, előre megbeszélt nyilvános helyen és időben, ahol valamilyen szokatlan cselekvést (például közös tánc) hajtanak végre. Ezt próbáltuk mi is megvalósítani. Az iskolaudvaron két tanító néni, Melinda néni és Bea néni irányításával valósult meg a Népkör utca első flash mob-ja. A gyerekek és a kollégák közösen adtak elő egy előre megtanult koreográfiát. A zene utolsó taktusainak végeztével pénteki programunk is lezárult, ami pedig nem jelentett mást, mint hogy kitört a VAKÁCIÓ!

Kívánunk minden kedves tanítványunknak, szülőnek és kollégának jó pihenést és élményekben gazdag nyári szünetet. Szeptemberben találkozunk!

Az esemény fotó megtekinthetők itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...