12.6 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Kitalálta a rablást, hogy barátnője odafigyeljen rá

Hamis vád, hamis tanúzás és a hatóság félrevezetése miatt tett feljelentést a ceglédi rendőrkapitányság egy 25 éves férfi ellen, aki kitalálta, hogy kirabolták. Vallomása szerint a meg sem történt rablással akarta magára irányítani barátnője figyelmét.
A rendőrégen egy 25 éves szentkirályi férfi tett feljelentést, mivel elmondása szerint 2013. július 4-én 19 óra 30 perc körüli időben Cegléd egyik utcájában közlekedett gyalogosan, amikor három ismeretlen férfi ment oda hozzá, először szidalmazni kezdték, majd lökdösték, és az egyik elkövető ököllel arcon ütötte. Az ütéstől a földre esett és az eszméletét is elveszítette. Amikor magához tért észrevette, hogy elvették tőle a pénztárcájában lévő 25.000.-  forintot.
A feljelentést követően a ceglédi rendőrök helyszíni szemlét tartottak, megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, valamint nyomkövető kutyát is indítottak a bűncselekmény elkövetésének helyszínéről.
A sértett vallomása és a beszerzett információk között több ellentmondás merült fel, így a nyomozók 2013. július 9-én ismételten kihallgatták a 25 éves feljelentőt. A férfi ekkor elismerte, hogy valójában nem követtek el semmiféle bűncselekményt a sérelmére, csak azért tett rendőrségi feljelentést, mert ezzel barátnője figyelmét akarta magára irányítani, mivel párkapcsolati problémáik vannak.
A feljelentő ellen a rendőrség feljelentést tett az illetékes ügyészségen hamis vád, hamis tanúzás és a hatóság félrevezetése miatt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...