24.3 C
Cegléd
2024. május 5. vasárnap
spot_img

Beck György az Universiaderől

A fiúk még a lányok produkcióját is meg tudták fejelni, ugyanis egy kevés gólt, ám annál nagyobb küzdelmet hozó fináléban győzték le a hazai együttest 5-4-re, elhódítva ezzel az egyetemista és főiskolai sportolók számára rendezett világesemény aranyérmét. “Heroikusan küzdöttek a fiúk az egész torna alatt. Szépen, éretten vízilabdáztak végig és igazából már a csoportmeccs során is megszorongatták az oroszokat. Már akkor érződött, hogy a mi csapatunkban vannak még tartalékok. Fantasztikus ez a csapat, amely mérkőzésről mérkőzésre jobban játszott, a lépés pedig most, a döntőben jött ki igazán” – mondta Beck György, aki kicsit részletesebben is beszámolt a fináléról.

“Nem volt könnyű dolgunk, eleve már csak kevés magyar sportoló maradt itt kint, úgyhogy az uszoda mintegy 95 százaléka szurkolt az oroszoknak, ráadásul kaptak egy kis hátszelet is, 11-3 volt a kiállítási arány és nem nekünk. Ehhez képest a végére mégis elcsendesedett a lelátó és csak a magyarokat lehetett hallani. Bisztritsányi Dávid kiemelkedően játszott, de az egész csapatot dicséret illeti. Mint ahogy Vincze Balázst és a szakmai stábot is, nagyon jól összerakták a csapatot és jó taktikával játszottunk végig.”

A magyar mérleg tehát egy-egy arany- és ezüstérem, amire méltán büszke lehet a sportág. “Sikerült ismét tovább öregbítenünk a magyar vízilabda hírnevét.”

Fotó: Monoki Kálmán

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...