16.3 C
Cegléd
2024. május 8. szerda
spot_img

Éjszaka elszabadul a pokol

Kedves Panoráma! Szerintem több lakót is bosszant az alábbi, főként nyár délutáni és legnagyobb szomorúságunkra éjszakai jelenség. Amely a következő: a Kossuth Ferenc utcában sokszor elszabadul a pokol. Autósok és motorosok gyorsulási szakasznak nézik a Polgármesteri hivataltól a lámpáig tartó szakaszt. (Én itt lakom a Kossuth F utcában, utcára néző ablakok, első emeleti lakás.) Szinte minden nyári este a 80-100 km/h-val közlekedő autós és motoros anyukája szerintem nagyokat csuklik. Ezt a rendőrség miért nem “díjazza”? Lépjen le egy gyerek az útról, vagy csak kanyarodjon ki valaki elé… Tiszta szerencse, hogy nagyobb baleset még idáig nem történt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Gyarmati udvar előtt minden hétvégén Tunning and Stereo kiállítás van. Ordít a zene a kocsiból, a fiatalok isznak, ordibálnak. Én is voltam fiatal, és talán még most is az vagyok, de ez a belváros, ahol emberek laknak. Szerintem mindenki tudja mi az a viselkedési forma, amit ilyen helyen illene betartani. Köszönöm a figyelmet.


Lapunk az olvasói levelet továbbította a helyi rendőrkapitányságnak, ahol az illetékesek a következő választ küldték meg: 

Tisztelt Szerkesztőség! A levélíró által észlelt jelenségre válaszolva szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Olvasókat, hogy a Ceglédi Rendőrkapitányság dolgozói – kiemelten a közterületen szolgálatot teljesítő járőrök – valamennyi, általuk észlelt szabályszegés, szabálysértés esetén intézkedést kezdeményeznek és a hatályos jogszabályoknak megfelelően az abban előírt szankcióval sújtják az intézkedés alá vont személyeket. 

Természetesen ez ugyanúgy igaz a Kossuth Ferenc utcán szabálytalankodó járművezetőkre, mint a város egyéb területére. A napi rendszeres ellenőrzések mellett prevenciós felhívásokkal, oktatásokkal, baleset-megelőzési rendezvényekkel igyekszünk a helyes közlekedésre rászoktatni valamennyi járművezetőt. Ceglédi Rendőrkapitányság”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...