9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Személyautóval ütközött és felborult a tűzoltóautó

Személyautóval ütközött és felborult egy vonuló tűzoltóautó Tápiószentmárton-Göbölyjáráson. A 311-es főúton megkülönböztető hang- és fényjelzéssel közlekedő Mercedes gépjárműfecskendő a szemből érkező Renault Scenic oldalának ütközött, majd egy családi ház kerítésére borult.

A nagykátai tűzoltóság Mercedes gépjárműfecskendője 2000 liter vízzel, megkülönböztető fény- és hangjelzéssel szabadtéri tűzhöz tartott a 311-es főúton. Egy éles bal kanyar utáni egyenes szakaszon a 2×1 sávos út közepén haladt, amikor szemből egy Renault Scenic érkezett. Mindkét jármű fékezett, de az ütközést nem tudták elkerülni, a tűzoltóautó végighúzta a személygépkocsi bal oldalát, majd a menetiránya szerinti bal oldali vízelvezető árokba hajtott, ahol az árok, valamint egy betonáteresz széle megdobta. A Mercedes kiütötte egy családi ház kocsibejárójának kapuját, tujákat tarolt le, gázcsonkot rongált meg, majd a betontalapzaton lévő kerítésre borult, első tengelye leszakadt. Két hátul ülő beosztott tűzoltó könnyebben sérült, őket a mentők kórházba szállították. A személygépkocsi a menetiránya szerinti bal oldalon az akácosban állt meg, a volánnál ülő férfinek nem esett baja.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...