21.1 C
Cegléd
2024. május 2. csütörtök
spot_img

A Fotóklub kiállítása a galériában

A Magyar Fotográfia Napja alkalmából nyílt kiállítás augusztus 1-jén a Ceglédi Galériában. A tárlatot, melyen a Ceglédi Fotóklub tagjainak fotói tekinthetők meg – Tamasi Tamás újságíró nyitotta meg. Apáti T. Áron, Apáti T. Sándor, Barna Karolin, Garamszegi Krisztina, Gál E. Jutka, Irházi (Birdie) Róbert, Dr. Jójárt György, Józsa András, Madar Balázs, Ócsai Mihály, Papp Elek, Sallai László, Szabó Sándor, Tóth István és három új tag Becze Gábor, Pákozdi Zoltán (fotóival a Ceglédi Panorámában találkozhatnak az olvasók) és Töreki Zsolt képeiben augusztus 29-ig, a Magyar Fotográfia Napjáig gyönyörködhetnek a látogatók.

A Ceglédi Fotóklubot Tóth István fotóművész alapította még 1954-ben, amely azóta is folyamatosan megújulva működik. Tagjai közül többen a hazai és nemzetközi viszonylatban is a fotóművészet élvonalába tartoznak. A közelmúltban a tagok – mint arról lapunkban beszámoltunk – új elnököt választottak Sallai Jutka személyében, a művészeti vezető pedig Apáti-Tóth Sándor lett.
– Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a kiállításról, a sikeres megnyitóról – számolt be lapunknak a szervezőként először debütáló új elnök, majd hozzátette: – Újdonságként a három új tag bemutatkozását emelném ki, akik friss, fiatalos, modern megközelítéssel képviselnek egy új látásmódot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...