6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Kamion és autó ütközött Ceglédnél

Kamionnal ütközött egy személyautó a 4-es főúton szerdán Cegléd és Ceglédbercel között, a balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek. Az érintett útszakaszt a rendőrök lezárták – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a főút 62-es kilométerénél történt karambol okairól egyelőre nincsenek információk. Annyit azonban tudni lehet, hogy kamionban ketten ültek és sértetlenek maradtak, míg a személyautóban négyen utaztak: az egyik utas a helyszínen életét vesztette, három embert kórházba szállítottak, egyiküket mentőhelikopterrel.

A helyszínelés befejezéséig a 4-es főút 60. és 69. kilométere közötti szakaszra teljes zárást rendeltek el, a járműveket a ceglédi körforgalomnál, illetve a ceglédberceli lehajtónál a települések felé terelik – tette hozzá a szóvivő.

Spitz Alexandra megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt közölte, hogy a személyautóból két utast a mentősök szabadítottak ki, kettőt pedig a ceglédi tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. Az MTI értesülései szerint a baleset sérültjeinek állapota súlyos.

A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...