11 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Érdemes bérletet váltani!

 

Anconai szerelmesek  október 20. (vasárnap) 19 óra

A darab kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek felejthetetlen nagy olasz slágereivel. Szerelem, zene, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end. A József Attila Színház és a Turay Ida Színház közös előadását népszerű színészek viszik színpadra Huszti Péter rendezésében 

Helyszín: egy dél-olasz városka, Ancona terecskéje, a 70-es években.

Szereplők: Don Tomao, lányát egyedül nevelő, korosodó amoroso; könnyűvérű szobalánya; szomszédja, a magányos panziósnő; a pocsék kávét felszolgáló kávéház-tulajdonos; az idevetődő hátrányos helyzetű utcazenész; és egy tűzről pattant magyar lány.


Katyi  

Sorozatunkban minden alkalommal szerepel legalább egy olyan darab, amelynek méltán népszerű filmfeldolgozása már egyszer sikert aratott. Idén a Körúti Színház Katyi című előadására esett a választás, hiszen aki egyszer látta a filmet, az soha nem felejti a Tolnay Klári által megformált, a színészi pálya után áhítozó Varga Kató figuráját. Aki nem látta, annak pedig Galambos Zoltán, a darab rendezője és a neves színészekből álló gárda garantálja a 90 perces önfeledt kacagást – ezúttal a színpadon.


Napfény kettőnknek

A Színházi Világnap alkalmával – immár hagyományszerűen – egy-egy Ceglédről elszármazott színészt köszöntünk a színpadon. Idén Szervét Tibort, aki a darab főszerepét játssza.

Hogyan lehet elviselni valakit, akivel muszáj együtt élni, akivel semmiben nem lehet egyetérteni, mert mindenben épp ellenkező véleményen van, és semmi sem érdekli, ami a másik számára fontos? Persze kéznél a magyarázat: a férfi gazdag, a lány szegény. Semmi sem köti őket össze, sem a koruk, sem az ízlésük, ám, – ahogy az ilyenkor lenni szokott, – mire a darab véget ér – biztosan szeretni fogják egymást. De ezúttal szó sincs szerelemről….


Hal négyesben

Érdekes cím. Ráadásul zenés krimivígjáték, így gyaníthatóan rossz már nem lehet, bármit is rejtsen. Azután megnézzük a szereplőket, egy inas három nővérrel, sok éve él együtt egy vidéki házba összezárva, s máris kezd pikáns lenni a dolog. Aki kíváncsi erre a jó humorú, helyzetkomikumokkal tarkított, vérbő vígjátékra, ne habozzon, nézze meg a remek szereposztásban, élő zongorajátékkal játszott darabot Bánsági Ildikóval, Egri Mártával, Ambrus Asmával és Hirtling Istvánnal a főszerepekben.

A négy előadásra szóló bérlet ára: 12.500 Ft.


Bízunk benne, hogy talál kínálatunkban az Ön számára vonzó előadásokat.

A jegypénztár nyitva tartása:

hétfő: zárva

keddtől – péntekig:  10.00-13.00; 14.00-18.00

szombat: 08.00-12.00

Színházi előadások alkalmával, kezdés előtt egy órával.

Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, hogy helyfoglalását szeptember 30-ig jelezze a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár jegypénztárában személyesen vagy telefonon. (T: 505-041) 

Keresse bérleteinket az Ön településén is, hiszen munkatársaink szinte házhoz viszik Önnek. (A Cegléd környéki bérletárusítások időpontjáról és pontos helyszínéről keresse hirdetéseinket honlapunkon, – www.cegledikultura.hu – a facebookon és szórólapjainkon, vagy kérjen információt az 505-041-es telefonon.)

Szeretettel várjuk előadásainkra!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...