21.4 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

Sportosztály indul a Közgázban?

A CVSE Labdarúgó Szakosztályának utánpótlás szakágvezetője, Wachtler J. György számos jóhírről tájékoztatta lapunkat az utánpótlás háza tájáról. 

– Nagy öröm számunkra, hogy megújult a Bozsik program. A legkisebbek, U6 és U7 korosztály fesztivál jellegű sportnapja, látványos, sok eszközzel történő lebonyolítása még érdekesebbé tette a programot. Már szinte biztos, hogy a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 2014 őszétől öt éves Sportosztályt indít, a ceglédi, környékbeli sportágak művelői számára. Kollégiumi lehetőséggel ez fantasztikus előrelépés lesz. Azzal együtt, hogy a Gimnázium épületében működő School of Business intézmény elindította az OKJ-s, sportszakmai képzést. Ezzel kitolódik a tehetséges sportolók beérlelődési ideje és a továbbtanulási döntési kényszer is. Tehetséges játékos pedig akad bőven, a CVSE NB II-s felnőtt csapatának Liga Kupa mérkőzésén a saját nevelésű Szabó Martin és Viniczai Viktor is pályára lépett. Hamarosan Farkas Barna, Hazafi Ákos és Szekeres Bence is megküzdhet ezért a lehetőségért.

Október 24-én, csütörtökön 14 órától ünnepélyes keretek között avatjuk fel a nemzetközi méretű és kisebb műfüves pályákat, mely rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt, különös tekintettel a hajdani ceglédi labdarúgókat.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...