13.5 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Mostoha körülmények között

Körülbelül 5 éve már a középső lányommal megtapasztaltuk, az akkor még a Pesti úti óvoda épületében lévő logopédiai szolgálat munkáját. Akkor is elég mostoha körülmények között, alagsori helyiségben végezték munkájukat. De most!
Legkisebb leányomnak is meggyűlt a baja a “r” hanggal, elmentünk hát a logopédushoz. Hát ez a Szabadság téri hely… Már a megközelítése sem egyszerű, hiszen a bejáratnál az utca felől, sehol egy tábla, mely jelölné a rendelőt, aztán miután kiderül, hogy hol kell bemenni, a kerékpárt ott teszi le az ember, ahol akarja, mert városszerte kiderül, hogy parkoló van bőven, de kerékpár tároló már kevésbé….
Szóval, megvan a bejárat: egy szűk, alacsony lépcsőház, aztán egy “várószoba”, ahol az ablak úgy szelel, hogy egy szélerőművet lehetne üzemeltetni, s abból talán futná a helyiség fűtésére, mert az pillanatnyilag nem megoldott. Ha továbbmegyünk a gyermekek egy pici, ámde jó magas belterű szobában tanulnak, ám abból nyílik egy másik szoba egy másik logopédussal és egymás szobáján átjárva dolgoznak és okítják, kezelik gyermekeinket. Embertelen a gyerekeknek, a logopédusoknak és a szülőknek is. Kérdem én, nincs egy olyan hely a városban, ahol a logopédusok tisztességes körülmények között végezhetnék a nem egyszerű és teljes koncentrációt igénylő munkájukat?

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...