25.6 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

50%-os utánpótlás hétvége

U-21: A végig tíz emberrel felálló hazaiak ellen biztos győzelmet, de közepes játékot láthattunk néhány motiváció nélküli játékossal a hétvégi hetedik fordulóban. A mérce, a felnőtt keret szintjére kerülés.  – adott tájékoztatást az U12 hétvégi játékáról Wachtler György edző. 

U-21 Goldball FC – Ceglédi VSE  0-5 Gólszerzők: Gabai, Viniczai (3), Toldi Jók: Viniczai, Mészáros, Toldi

U-17: Kurucsai Milán edző: A rossz talajú pályához jobban alkalmazkodó hazaiak megérdemelt győzelmet arattak. Az egész mérkőzésen csupán két gólhelyzetünk volt, az is az ellenfél kapusának hibájából adódott előttünk.

U-17 Goldball FC – Ceglédi VSE  2-0 Jók: Simon, Czagány, Reznák

U-15: Farkas János edző: Nagyon gyorsan hátrányba került a csapatom, de nagyon jól lereagálta ezt. Tíz percen belül sikerült egyenlíteni, sőt a vezetést is át vehettük volna, de az első félidőben hadilábon álltunk a helyzet kihasználással. A szünetben átbeszéltünk mindent és ennek   köszönhetően sokkal jobban figyeltünk a kapu előtt a támadások befejezésénél, aminek köszönhetően a második félidőben négy gólt szereztünk. Nagyon tetszett a csapat küzdeni tudása az egész mérkőzésen.

U-15 Ceglédi VSE – Kőbánya ISE  5-2 Gólszerzők: Földi (3), Petrik, Németh Jók: Bence, Németh, Árpás, Szlezák, Lesti, Petrik, Földi (mezőny legjobbja)

U-14 Széchenyi Márton edző: „Megérdemelt” vereséget szenvedtünk. A négy kapott gólt soknak érzem, de nem vigasztalna az sem, ha csak egy góllal kaptunk volna ki. Egyenlőre ennyire vagyunk képesek. Három hónapja vagyok a csapatnál, de még mindig nem ismernek a játékosaimat. Akin nem látom, hogy a csereként beállt Koncz Ábel lendületével, győzni akarásával és legyőzhetetlen mentalitásával lépne pályára, azt edzeni sem engedem! Lesznek meglepetések a következő összeállításban.

U-14 Ceglédi VSE – Kőbányai ISE  0-4 Jók: Koncz, Plangár

A szakosztály mindenkit szeretettel vár a Malomtó széli Sporttelepen 2013. október 24.-én 14.00 órakor tartandó MŰFÜVES pálya átadó ünnepségére. Az ünnepélyes átadás után a pályaavató mérkőzést a Ceglédi VSE U-17 korosztályú csapat játssza a Vasas Kubala Akadémia korcsoportos csapata ellen.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...