10.2 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

Növekszik az Ecseri Kft.

Szabó István alpolgármester megköszönte, hogy a cég Szolnokot választotta, ezzel hozzájárulva a város fejlődéséhez. A politikus kifejtette az új csarnok világszínvonalú technológiája teszi lehetővé, hogy a cég a világ vezető vállalatainak beszállítója legyen. A szolnoki műszaki szakközépiskola pedig, – amely az egyik legerősebb az országban – a szakmai utánpótlást biztosítja a cég számára. 

Dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő beszédében kiemelte, hogy az Ipari parkban nem ez az egyetlen új beruházás, de az Ecseri Kft 100%-ban magyar, családi vállalkozás. 

A rendezvényen emléktáblát is avattak, melyben a tulajdonosok mellett Fabricio Centrone a CIB bank vezérigazgatója működött közre. A finanszírozásban résztvevő bank képviselője elmondta, hogy azért jelent meg személyesen az átadón, mert fontosnak tartják az ilyen beruházásokat. – Mindenütt keressük az igazi fejlődést jelentő vállalkozásokat. Az Ecseri kft-vel régóta működünk együtt. Úgy látjuk, nagyon egészséges és stabil vállalkozás, erős tulajdonosi háttérrel, komoly szakmai tapasztalatokkal. Bízom benne, hogy a vállalkozás sikeres lesz. – mondta a bankigazgató, aki hozzátette, elismerésre méltó, hogy a cég éppen gazdasági nehézségek idején fejleszt, majd egy plakettet adott át a cég vezetőinek.

Lapunk a cég vezetőségét kérdezte az ünnepség után arról, miért éppen Szolnokon fejlesztettek: – Elsősorban biztonsági megfontolások vezettek minket arra, hogy létrehozzunk egy másik telephelyet a ceglédi mellett. Így ha bármilyen okból üzemleállás következne be, akkor is ki tudjuk szolgálni a megrendelőinket. Szolnokra azért esett a választás mert logisztikailag és a ceglédi központhoz való közelsége miatt ideálisnak bizonyult. A szolnoki beruházással párhuzamosan bővítettük a ceglédi csarnokot is, tehát nincs szó Cegléden létszámcsökkentésről, sőt a következő tervezett bővítésünk is Cegléden lesz. – fejtette ki a tulajdonos.

Több fotó az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...