21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

Majd a fater lelövöldöz mindenkit!

A férfi 2013. szeptember 27-én a délelőtti órákban egy ceglédi sörözőben ittasan minden előzmény nélkül belekötött egy vendégbe, kirángatta a sörözőből és ököllel a sértett fejét oldalát ütötte, úgy, hogy annak eltört a bordája. Ezután nyomban a volt élettársa házához ment, ahol a nő tiltakozása ellenére közeledett felé: ölelgette, markolászta mindaddig, amíg a nő határozottan kitessékelte a házból. A nő ezt követően jelentette fel a volt élettársát. A férfit a Ceglédi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A férfi őrizetbe vétele után az apja gépkocsival több alkalommal megjelent a volt élettárs családjának a házánál és azzal fenyegette meg őket, hogy lelövöldöz mindenkit, ha nem vonják vissza a fia ellen tett feljelentést. Hogy a fenyegetésének nyomatékot adjon, a gépkocsi ablakát lehajtotta és a nála levő kétcsövű puskával a nőre és családtagjaira célzott, miközben azt kiabálta, hogy most meghalnak, le lesznek lőve, majd lövés leadása nélkül elhajtott.
A Ceglédi Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntette, zaklatás vétsége és súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt a fiúval, míg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség büntetőügyben elkövetett kényszerítés bűntette miatt folytat nyomozást az apával szemben. Apa és fia előzetes letartóztatásban vannak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...