35.6 C
Cegléd
2024. július 13. szombat
spot_img

Pákozdi Hús 14-15. forduló

14. forduló eredményei: Mediterrán Pékség – CFE  8-3    Showder Club – Revans  7-3    Kedvencek – Jazz Cafe  2-3     Pákozdi Hús – Autó Kelly  3-1   Ágyúsok – HU-FA Bt  5-5


A délutáni mérkőzésre Dely Gábor „új cipőt húzott a lábára”. Mesterhármassal segítette a Kedvencek csapatát a CFE elleni 8-5 arányú győzelem kiharcolásában.

A Jazz Cafe délelőtti sikerét beárnyékolta az, hogy a délutáni mérkőzésen nem tudott kiállni a Pákozdi Hús ellen, mivel nagypályán játszottak edzőmérkőzést. A meccs három pontját a Pákozdi Hús kapta meg játék nélkül.

A Showder Club is játék nélkül szerezte meg a három pontot, mivel az Ágyúsok játékosai is edző mérkőzésen vettek részt, ezért ez a meccs is elmaradt.

Igazán élvezetes mérkőzés következett a két elmaradt meccs után. Huszti Gyula két góljával villám rajtot vett a HU-FA Bt, de ez az előny csak a pihenőig maradt meg. A folytatásban Széchenyi Marci bombagóljaival megfordította az Autó Kelly a mérkőzést és 3-2 arányban meg is nyerte azt.

A Mediterrán Pékség magabiztos játékkal győzte le a sok helyzetet kidolgozó, de ki is hagyó Revans csapatát. Ezzel megerősítette dobogós helyét. A következő forduló rangadóján a Showder Club ellen „hat pontos” meccset fognak játszani. Matematikailag még elérhető a második hely számukra.

15. forduló eredményei: CFE – Kedvencek  5-8   Jazz Cafe – Pákozdi Hús  0-3   Showder Club – Ágyúsok  3-0      Autó Kelly – HU-FA Bt  4-2   Revans – Mediterrán Pékség  2-5

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...