14.7 C
Cegléd
2024. május 26. vasárnap
spot_img

Bajnai Gordon Abonyban

Február 19-én tartott Abonyban kampánynyitó fórumot és jelölőgyűlés az Ellenzéki Összefogás. Az eseményen beszédet mondott Bajnai Gordon, az Együtt 2014 elnöke, korábbi miniszterelnök is. Romhányiné Dr. Balogh Edit, az ellenzék országgyűlési képviselő jelöltje, Abony polgármestere ezen a fórumon jelentette be, hogy összegyűjtötte a választási induláshoz szükséges, ötszáznál jóval több ajánlást. 

Bajnai Gordon, a szép számmal megjelent szimpatizánsok előtt elmondott  beszédében parttalan ígéretek helyett a jelen gondjairól és az emberek által nagyon vágyott békés hétköznapokról beszélt. A jogbiztonság, az alkotmányosság helyreállítását nevezte a legfontosabb lépésnek, “mert e nélkül nincs beruházás, ezzel együtt munkahely teremtés sem. Munkahelyek nélkül pedig nincs jelen és nincs jövő.” Az ex-kormányfő igazságos adórendszerről beszélt, amely elősegíti a szegények felemelkedését, de nem szegényíti el a jobban élőket. Esélyt ígért az embereknek, ötről a hatra jutást, lépésenkénti lassú, de érezhető felemelkedést. „Ha változást akarnak, akkor szavazzanak Balogh Editre, aki polgármesterként már bizonyított.” – Bajnai Gordon ezekkel a szavakkal ajánlotta támogatásra pártja jelöltjét.

Az országos média kereszttüzében zajló rendezvény – eltekintve a a kezdési időpontról a városban telefonon és szórólapon terjesztett dezinformációtól, – atrocitások nélkül zajlott.

Fotók az eseményről Romhányiné Balogh Edit facebook-ján itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...