27.3 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

Rendhagyó lesz a Sportgála

Egy hónap múlva csendülnek fel a XII. Ceglédi Sportgála fanfárjai. A hagyományok kötelezik a szervezőket. Ez azt jelenti, hogy úgy a tartalmi, mint technikai vonatkozásban célegyenesbe kerültek az előkészületek. A Gál József Sportcsarnok vendége lesz ezúttal is több kiváló sportoló és közéleti személyiség. A sportgála fővédnöke Simicskó István sportért felelős államtitkár, a védnök pedig Földi László, Cegléd polgármestere.

Két jellemző momentum jelent újat a korábbiakhoz viszonyítva. Ezzel a rendezvénnyel kezdődik Cegléd várossá nyilvánítása 650. évfordulója szélesebb körű megünneplése, másrészt pedig ezen a napon lesz – külön programban – a teljesen új külsőt kapó Városi Sportuszoda ünnepélyes átadása. A részletes programokon dolgoznak a szervezők. Addigra az uszoda feletti sátrat lebontják és teljes pompájában lesz megcsodálható a korszerű létesítmény. A szomszédos sportcsarnok belső terét pedig átalakítják erre a napra a mintegy 400 vendég fogadására.

A Cegléden működő sportegyesületek, szakosztályok csoportos jegyigényléssel élhetnek, de az egyéni  vendégkör is élhet ezzel a szándékával a Gál József Sportcsarnok irodájában.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...