14.5 C
Cegléd
2024. május 29. szerda
spot_img

Nem dőlhetnek hátra

Pest megye 12. számú választókerületének Országos Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága február 24-én nyilvántartásba vette az Összefogás 2014 jelöltjeként Romhányiné dr. Balogh Editet és az LMP jelöltjét Földi Áront is. Elsőként Földi László a Fidesz-KDNP jelöltje adta le az ajánlóíveket.

A 2014-es országgyűlési választáson induló rekordszámú jelöltaspiránsok többsége telefonos interjúnkban panaszkodott, hogy az aláírások összegyűjtése egyáltalán nem olyan könnyű, pedig az állampolgárok akár minden jelöltet ajánlhatnak az íveken. Az érvényes ajánláshoz egyébként érdemes odafigyelni a pontos kitöltésre, mert az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Bizottság jelzése szerint sok a hibásan kitöltött vagy hiányos jelölőív. Jellemző hiányosság, hogy a második utónév nincs feltüntetve, de rossz személyi szám is előfordult – hangzott el a bizottság múlt heti ülésén

Az Összefogás és az LMP jelöltje már múlt héten összegyűjtötte az ajánlásokat, de azt az iroda munkatársainak le kellett egyeztetnie. Az ajánló íveket 500 érvényes ajánlásig nézik át.

A jelöltek, ha le is adták az ajánlásokat, nem dőlhetnek hátra, hiszen a kampány számukra igazából ezután kezdődik. Ezt az ellenzéki jelöltek is elismerték. “Sok mindent kell még azért tennünk, hogy április 6-án leváltsuk a jelenlegi hatalmat! Mindenkinek el kell menni szavazni, mert nem elég otthonról bírálni a hatalmat, tenni is kell a leváltásukért!” – nyilatkozta facebook-ján Romhányiné dr. Balogh Edit az ajánlások leadása után.

Több fotó az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...