26 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

A jegy másnapra elfogyott

Óriási népszerűségnek örvend az első körben a Művelődési Házba szervezett március 8-ai Városi Nőnapi Ünnepség. A rendezvényre február 24-étől lehetett ingyenes regisztrációs jegyet váltani három helyszínen is, de másnap reggelre már mind elfogyott. 

Több csalódott olvasónk keresett meg minket –  lapzártánk alatt – telefonon panaszával. – Három éve próbálok jegyet szerezni a mozgáskorlátozottaknak, de nem sikerül. – mesélte Szalisznyó Zoltánné szociális munkás, a MOHA Alapítvány segítője. – Három helyszínen lehetett jegyet vásárolni hétfőtől  a könyvtárban, a művelődési házban és a Tourinform irodában. Az első kettő zárva van hétfőn, tehát mentem kedd reggel pénztárnyitásra.  Erre ki volt írva, hogy már elfogytak a jegyek. Nem értem ez hogyan lehetséges?

H. Ferencné olvasónk is ugyanebben az ügyben hívta lapunkat, de neki megoldási javaslata is volt: – Nem értem miért a kultúrházban rendezik ezt a nagysikerű rendezvényt, amire ma már reggel héttől sorok álltak a jegyekért. A sportcsarnokba minden hölgy beférne, akit érdekel. Annyira jó lesz ez a műsor, kedvenceim az előadók – Gergely Róbert és Pál Dénes – fáj a szívem, hogy nem sikerült jegyet szerezni. Én néhány éve járok ezekre, mióta nyugdíjas vagyok, és nagyon hálás vagyok érte, mert nem tudnánk kifizetni a borsos belépőt. 

Lapunk megkereste a szervezőket, akiktől megtudtuk mindhárom helyszínen kedd délelőttre elfogytak a jegyek és “sajnáljuk azokat, akik nem tudtak jegyet szerezni, sok szemfüles hölgy időben elment a jegypénztárakba és elvitte a jegyek zömét. A színházterem befogadóképessége pótszékekkel együtt 540 fő, ennyi jegyet nyomtattunk.” 

Február 26-án a város rendezvényszervezője László Ditta közleményt bocsátott ki, mely szerint: “a Városi Nőnapi Ünnepség helyszíne megváltozott, új helyszín: Gál József Sportcsarnok. Az időpont változatlan. Az új helyszínre regisztrációs jegyet NEM KELL VÁLTANI! Köszönjük megértésüket!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...