27.3 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

Rigó Róbertet körözi a rendőrség

{jcomments on}A Cegléd Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Alex 20 éves ceglédi lakos és társai ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Alex 20 éves, K. Renátó 27 éves és Rigó Róbert 36 éves ceglédi lakosok 2014. március 16-án 18 óra körüli időben Cegléd egyik utcáján megpofozták, majd egy téglafalhoz szorították a sértettet. A férfit a három gyanúsított megfenyegette és az értékei átadására szólította fel.

Miután a sértett a felszólításnak nem tett eleget átkutatták a ruházatát, a kabátjából kivették a mobiltelefonját és a készpénzét, majd a helyszínről elmenekültek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A ceglédi nyomozók az adatgyűjtés valamint a tanúkihallgatások eredményeként azonosították és 2014. március 20-án elfogták K. Renátót és K. Alexet. A két férfit előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezi a 20 és 27 éves gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelését.

Harmadik társukat, Rigó Róbert 36 éves ceglédi lakost körözi a rendőrség. A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Ceglédi Rendőrkapitányságot  a 06-53-310-066-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111  „Telefontanú”  zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. Az ügyben a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...