13.5 C
Cegléd
2024. május 5. vasárnap
spot_img

„Mintha itt sem lennének…”

Ezen a napon az iskola alsó tagozatának mind a 12 osztálya kitárta kapuit a szülők előtt, a tanárok lelkesen készültek, mutatták be a tanítási órák rendjét, menetét, anyagát, teljes körű betekintést engedve az intézményben folyó oktató-nevelő munkába. Idén több mint 200 szülő élt is az iskola adta lehetőséggel, az első két órában figyelte gyermeke teljesítményét, aktivitását, magatartását a tanórán. A legnagyobb buzgalommal számoltam fejben én is Merci nénivel, majd éltem át a kutya és a kereskedő párbeszédét Csilla néni és az elsősök segítségével.

Hihetetlen élmény volt látni, hogyan élvezik a gyerekek az óra minden egyes percét! Annyira a megszokott rend szerint zajlott minden, hogy a kicsik el is felejtkeztek a hátul leselkedő kíváncsi szemekről. Bátran jelentkeztek, önfeledten vettek részt a feladatokban. Aztán óra vége felé Dóri odasúgta a tanító néni fülébe: „Olyan, mintha itt sem lennének az anyukák!” Kell ennél nagyobb elismerés? 

Egy percig nem volt ugyan kétségünk, de azzal a boldog elégedettséggel léptünk ki férjemmel 10-kor az iskola nagy barna kapuján, hogy gyerekeink a lehető legjobb helyen vannak! Hálás köszönet a lehetőségért és az élményért a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda vezetésének, tanárainak és valamennyi dolgozójának!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...