24.7 C
Cegléd
2024. április 28. vasárnap
spot_img

Fontos győzelem

Nagyon fontos mérkőzést játszott április 5-én a Szuprinfó-CVSE férfi NB III-as együttese Jászberény csapatával. A tét nagy volt hiszen győzelem illetve döntetlen esetén, a ceglédi csapat esélye a bajnokság megnyerésére kézzelfoghatóvá válik. Ennek megfelelően alakult a mérkőzés, a csapatok fej-fej mellett haladtak.Voltak kellemes és kellemetlen meglepetések mindkét részről ahogy ez egy rangadóhoz illik.
A három és fél órás mérkőzésen óriási csata zajlott rengeteg döntő játszmával és magas színvonallal.A döntő momentum akkor volt amikor Péter Aladár 3:2 -re megverte az ellenfél legjobb játékosát és így biztossá vált minimum a döntetlen. A bajnokságból 3 forduló van hátra melyet ha megnyer a csapat feljut az NB II.-be.

H-General Jászberény –  Szuperinfó-CVSE II 7:11 (Győztek: Bozsó Norbert 4, Péter Aladár 3, Koroknay Tamás 2. Velkey József 1 illetve a Bozsó N.-Péter A. páros) 


Női NB I-ben klasszis különbség volt a feljutásért küzdő Orosháza javára, akik extra ligás szintű játékosokkal érkeztek. Szuperinfó-CVSE I.- Orosházi ASE I. 1:17 (Győzött: Tóth Ildikó 1.)


Férfi NB I.-ben a listavezetőhöz látogatott az első csapat. A 10:8-as őszi vereség után most egyértelműbb volt(sajnos) a helyzet.Csak Katona Gergő tudta tartani a lépést az ellenféllel, aki kiválló játékkal nyert hármat.Az ellenfél védekező stílusú fiatal játékosát kellett volna a többieknek legyőzni de ez alakalommal nem sikerült.

A csapat tartja a stabil 3. helyet a bajnokságban. Univer Kecskemét -Szuperinfó-CVSE 12:6 (Győztek: Katona Gergely 3, Bogádi Imre 1, Bartus Csaba 1, Kovács Sebestyén 1)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...